Chat with us, powered by LiveChat

Adatkezelési tájékoztató

Kik vagyunk

Elkötelezettek vagyunk személyes adatainak védelme iránt, függetlenül attól, hogy Ön látogatója a weboldalunknak, előfizetője a kiadványainknak, forrásaink vásárlóinak, pénzügyi támogatójának, önkéntesnek vagy résztvevőnek valamelyik programunkban vagy eseményünkben, vagy egy imát támogató.

Ez az adatvédelmi nyilatkozat elmagyarázza, hogyan gyűjtjük és használjuk fel nekünk az Ön által megadott személyes adatokat (akár online, akár személyesen, akár telefonon, mobilon, e-mailben, levélben vagy más nyomtatott formában), valamint személyes adataidról, ..

Ha honlapunkat vagy bármely szolgáltatásunkat használja, vagy bármilyen személyes adatot ad meg, akkor ezt a házirendet figyelmébe ajánljuk, hogy teljes mértékben tudatában legyen az adatok felhasználásának és közzétételének.

Adatvédelmi nyilatkozat röviden

Fontos, hogy olvassa el a teljes adatvédelmi figyelmeztetést, hogy megértse, milyen személyes adatokat tartunk, hogyan használjuk fel, és milyen jogokkal rendelkezünk. Ha nincs időnk, itt egy összefoglaló, de kérjük, térjen vissza és olvassa el mindet:

Személyes adatokat gyűjtünk, vagyis olyan adatokat használunk, amelyek segíthetnek az élő egyének azonosításában, például név, cím, telefonszám, e-mail cím, a digitális tartalom eléréséhez használt eszköz IP-címe vagy a hozzáférni kívánt weboldalak. A GDPR 9-2 (d) cikke szerint gyűjtünk adatokat vallási, etnikai és filozófiai hiedelmekről is.
Személyes adatokat gyűjtünk mindazokról, akik zsidókat kötnek Jézushoz, függetlenül attól, hogy webhelyünk látogatója vagyunk, tevékenységünk vagy meggyőződésünkről, kiadóink előfizetőiről, erőforrásaink vásárlójáról, pénzügyi támogatóról, önkéntesként vagy résztvevőről az egyik programunkban vagy eseményünkben, vagy egy imát támogató.
Személyes adatokat gyűjtünk, hogy szolgáltatásokat vagy árukat szolgáltassunk, információt szolgáltassunk, munkánk finanszírozásához, tevékenységünk forrásához, jótékonysági céljainkhoz és az adminisztrációhoz. Ez a személyes adat felhasználható elemzésre, bűnmegelőzésre vagy bűnmegelőzésre is, de nem vállalunk kutatási vagy vagyoni szűrést.
Csak azokat a személyes adatokat gyűjtjük össze, amelyekre szükségünk van, vagy hogy egyetértünk, hogy gyűjthetünk.
Mindent megteszünk azért, hogy a személyes adatokat biztonságban tartsuk.
Soha nem adjuk el személyes adataidat, soha többé nem osztjuk meg azt a másik társasággal vagy jótékonysággal a zsidókon kívül a Jézus globális hálózata számára saját célokra, hacsak nem adsz kifejezett beleegyezést.
Csak olyan adatokat osztunk meg, amelyekre a törvény vagy a gondosan kiválasztott szervezetek (adatfeldolgozók) kötelezik őket, akik munkát végeznek számunkra. Felismertük annak fontosságát, hogy minden adatfeldolgozó gondoskodjon az Ön személyes adatainak olyan gondos kezeléséről, mint amilyenek mi, csak az utasításoknak megfelelően használjuk fel, és lehetővé teszik számunkra, hogy ellenőrizzük, hogy ezt megtegyék.
Webhelyünk cookie-kat használ. További információért kérjük, ellenőrizze a cookie-kat.
Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy be tudjuk mutatni az adatvédelmi szabályoknak való megfelelést (beleértve a GDPR-t), és mert becsületes és átlátható módon szeretnénk veled együtt dolgozni. Üdvözöljük a kérdéseit és észrevételeit.

Ez a házirend érvényes minden olyan weboldalra, amelyet Magyarországon működtetünk, e-mailek és postai küldemények marketing célokra történő felhasználását, valamint bármilyen más módszert, amelyet a személyes adatok gyűjtésére használunk. Ez magában foglalja, hogy mit gyűjtünk és miért, mit csinálunk és mit nem fogunk megtenni a személyes adatokkal, valamint a jogaival és módjaival.

Kik vagyunk?

A Zsidók Jézusért olyan szeretet, amely végtelenül folytatja Isten tervét a zsidó nép megváltására.

Az adatvédelmi nyilatkozatunkkal és az adatvédelemmel kapcsolatos további információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a “Hogyan léphet kapcsolatba velünk” részben bemutatott módon a jelen adatvédelmi nyilatkozat végén.

Honnan és milyen személyes adatokat gyűjtünk?

Mi csak gyűjteni fogjuk az adatokat, amelyekre szükségünk van; ez magában foglalja azokat az adatokat, amelyek segítenek a szolgáltatásaink javításában, vagy amelyekben egyetértünk abban, hogy összegyűjthetjük.

A személyes adatok olyan adatok, amelyekkel azonosíthatók. Például tartalmazhat adatokat, például nevét, postacímét, e-mail címét, telefonszámát, mobilszámát, bankszámlaadatait és hitel- / bankkártya adatait. Olyan online azonosítót is tartalmaz, mint a Facebook és egyéb azonosító, az internethez való csatlakozáshoz használt eszközök (IP-címek) egyedi azonosítói, a weboldalunkon megtekintett oldalak részletei és a letöltött fájlok.
A személyes adatokat a következő módon gyűjtjük össze:

Hogyan használjuk a személyes adatokat

Ezeket az adatokat összegyűjtjük bizonyos tevékenységekkel kapcsolatban, például ha személyesen vesznek részt velünk, használhatják honlapunkat vagy nyomtatott formáikat, vagy telefonálhat irodánkban:

érdeklődjön tevékenységünkről vagy hitünkről
regisztráljon hírlevelet
kérje, hogy beszéljünk egy zsidó baráttal
a zsidók Jézushoz fordulhatnak barátja kérésére
adjon nekünk adományt
kérjék a zsidókat, hogy Jézus beszélője látogassa meg templomát
vásároljon
regisztráljon egy eseményre
hozzon létre egy fiókot valamelyik weboldalunkon
vegyen részt a közösségi médiánkkal
töltsön ki felmérést, kérdőívet vagy visszajelzést
vagy más módon adjon meg személyes adatokat.
Kérjük, vegye figyelembe: nem kell közzétennie ezeket az adatokat a böngészéshez. Ha azonban úgy dönt, hogy visszatartja a kért adatokat, előfordulhat, hogy nem tudunk bizonyos szolgáltatásokat nyújtani Önnek.

Adatok, amelyeket közvetetten adtál nekünk

Adatait megoszthatja velünk webhelyek, például Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Google+, Flickr és Blogger. Ezek a független harmadik felek csak akkor teszik ezt, ha velük kapcsolódnak ezen oldalakon keresztül. Ha adatainkat megadja, ellenőrizze adatvédelmi nyilatkozatát annak megértéséhez, hogy hogyan fogják feldolgozni.

Adatok, amelyeket gyűjtünk, amikor weboldalunkat használja

A weboldal használati adatait cookie-k segítségével gyűjtik össze. Ez segít megnézni, hányan használják webhelyünket, hányan látogatnak rendszeresen, és milyen népszerűek az egyes oldalak. A cookie-k szintén alapvető fontosságúak a honlapunk megfelelő működéséhez és a termékek és szolgáltatások nyújtásához a felhasználók számára. További adatokért kérjük, tekintse meg cookie-kra vonatkozó szabályzatunkat a https://zsidokjezusert.org/rolunk/adatvedelmi-iranyelv/sutik/ címen.

Harmadik felektől származó adatok

Az Önről származó adatokat harmadik felektől kaphatjuk meg, például egy olyan baráttól, aki azt akarja, hogy kapcsolatba lépjen veled, küldjünk neked valamit, amit kértél vagy vásároltál, rendezhetsz egy eseményt vagy adományozhatsz a nevedben.

Frissített szállítási és címadatainkat kézbesítési ügynöktől kaphatjuk, így javíthatjuk a nyilvántartásainkat, és könnyebben eljuttathatjuk a következő vásárlást vagy kommunikációt. Ha harmadik féltől származó adatokat kapunk Öntől, akkor azt követően részletesen tájékoztatjuk Önt arról, hogy kinek minket megkaptuk.

Adatok közforrásokból

Egyes szervezetek össze tudják egyesíteni az Ön által szolgáltatott adatokat az állami forrásokból vagy nyilvántartásokból elérhető adatokkal, hogy jobban megismerhessék a támogatókat és a velük kapcsolatban álló személyeket. A zsidók Jézus számára úgy döntöttek, hogy nem végeznek ilyen kutatást.

Különleges adatkategóriák

Az adatvédelmi törvény elismeri, hogy a személyes adatok bizonyos kategóriái érzékenyebbek. Ezt érzékeny személyes adatoknak vagy különleges adatkategóriáknak nevezik, és kiterjed az egészségügyi adatokra, a fajra és az etnikumra, a vallási vagy filozófiai meggyőződésekre és a politikai véleményekre.
Nem gyűjtünk érzékeny személyes adatokat Önről, csak akkor, ha egyértelmű okunk van erre, például részvételre egy olyan eseményen, ahol szükségünk van ezekre az adatokra a biztonság megőrzése, az önkéntesek megfelelő ellenőrzésének elvégzése vagy a résztvevők gondozása érdekében. Egyes események esetén összegyűjtjük az egészségügyi adatokat, hogy a rendezvény vezetőinek rendelkezzenek a résztvevőkkel kapcsolatos adatokkal.
Amikor ezeket az adatokat összegyűjtjük, világossá tesszük Önnek, hogy mit gyűjtünk, miért és mi a jogos érdekünk vagy más jogszerű okok ezen adatok feldolgozására.

Gyermek személyes adatai

Nem tudatosan gyűjtünk adatokat 13 év alattiakról, hacsak nem engedélyezzük a szülői felelősséggel rendelkező felnőtt beleegyezését, és ha tudatában vagyunk, akkor töröljük azt.
Ha 13 évesnél fiatalabb, és szeretne részt venni egy eseményen, adományt vagy más módon velünk kapcsolatban, kérjük, győződjön meg arról, hogy az anya vagy a gyámja engedélye van, mielőtt személyes adatait megadná.

Hogyan használjuk a személyes adatokat

Az Ön által megadott személyes adatokat a következő módon használhatjuk fel:

Válasz az információkra, erőforrásokra és termékekre vonatkozó kérésekre

hogy válaszoljon a tevékenységünkről vagy meggyőződésünkről szóló kérdésekről
feldolgozni és elküldeni azokat a forrásokat, amelyeket a zsidóktól Jézusért rendelt el
eseményfoglalások feldolgozására
hogy megadhassuk a munkánkhoz kért adatokat
hogy adatokat szolgáltasson az általunk kínált egyéb forrásokról, eseményekről vagy programokról
azokhoz, akiket már vásárolt vagy érdeklődtek, és amelyekre nem kifogásoltál
kommunikálni az emberekkel, akikkel kérdezel minket, mailen vagy telefonon (de nem e-mailben vagy szöveges üzenetben)

Marketing és adománygyűjtés

hogy feldolgozzuk az Öntől kapott adományokat
a beszedések, az állandó megrendelések és az egyszeri kártyafizetések beállítása
hogy adatokat szolgáltasson a zsidókról Jézusra vonatkozóan, és hogyan támogathatja munkánkat jótékonyságként (ahol Ön beleegyezett abba, hogy az adatokat megfelelő esetben megkapja)
hogy meghívja Önt a felmérésekben való részvételre
értesíteni Önt szolgáltatásaink módosításáról
elemezzük weboldalunk használatát, és biztosítsuk, hogy a tartalom a leghatékonyabban jelenjen meg Önnek és eszközének (lásd még a cookie policy linkünket).

Adminisztráció

hogy rögzítsük a kapcsolatot, amelyet veled tartunk
beadás céljára, pl. kapcsolatba léphetünk Önnel egy olyan adományozással kapcsolatban, amelyről érdeklődtet vagy regisztrált
a belső nyilvántartás vezetésére, például a visszajelzések vagy panaszok kezelésére
elemezni és javítani az általunk kínált szolgáltatásokat
a törvényes jótékonysági célok továbbfejlesztése, például az adományok felhasználásával kapcsolatos adatok elküldése
Bármikor megválaszthatja, mely marketinganyagokat kívánja megkapni a zsidóktól Jézushoz és milyen formátumban. Ha van valami, amit nem szeretne megkapni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a “Hogyan léphet kapcsolatba velünk” részben bemutatott módon az adatvédelmi nyilatkozat végén.

A Google Analytics

A Google Analytics segítségével adatokat gyűjti össze webhelyünk használatával kapcsolatban. Ezek segítségével megismerhetjük, hogy a felhasználók milyen gyakran látogatják meg weboldalunkat, milyen oldalakat látogatnak meg, és miként használják online tartalmainkat.

Linkek más weboldalakhoz

Weboldalunk más harmadik fél tulajdonában lévő weboldalakra mutató linkeket tartalmaz, és néha úgy döntöttünk, hogy részt veszünk a közösségi hálózatokon, beleértve, de nem kizárólagosan a Facebook, a Twitter, az Instagram, a YouTube, a Google+, a Flickr és a Blogger. Nem tudatosan átadjuk nekik a személyes adatait, de a közösségi média widgetek személyes adatokat továbbíthatnak, kérjük, olvassa el a közösségi média adatvédelmi nyilatkozatát.
Tartalmazhatunk olyan weboldalakat is, amelyek weboldalakról származnak. Azonban nincs más irányzatunk ezen egyéb webhelyek adatvédelmi gyakorlatán. Meg kell győződnie arról, hogy elhagyja weboldalunkat, hogy a sajátunkon kívül elolvasta és megértette a másik webhely adatvédelmi nyilatkozatát.

Adunk el vagy osztunk meg személyes adatokat?

Soha nem adjuk el vagy osztjuk meg személyes adataidat más szervezetekkel, saját célokra, a Jézus Jézuson kívüli globális hálózatán kívül, az Ön konkrét beleegyezése nélkül.
Megoszthatjuk személyes adatait a zsidók Jézus globális hálózatánál, ha érdeklődőként, turistaként vagy misszionáriusként vesz részt velünk, de csak akkor fogunk veled kommunikálni, ha Ön Magyarországon tartózkodik, vagy a helyi Zsidók Jézus ága számára.

Minden olyan Jézus Jézus személyzete, aki hozzáférést biztosít az adataidhoz a rendszeradminisztráció érdekében, ugyanolyan szintű bizalmassági megállapodás kötődik, mint a Jézus János magyarországi dolgozóinak szokásos zsidósága.

Ha eseményt futtatunk egy másik megnevezett szervezetgel együttműködve, akkor részleteket meg kell osztani velük és azokkal, akik szolgáltatásokat nyújtanak az esemény átadásához. Világossá tesszük, mi fog történni az adatokkal, amikor regisztrál.

A zsidók Jézus számára csak az alábbi körülmények között tudják nyilvánosságra hozni személyes adatait:

Ha személyes kötelezettségeinket (pl. A kormányzati szervek és a bűnüldöző szervek), illetve a jogaink érvényesítésének vagy érvényesítésének érdekében (beleértve a weboldalunkat vagy az egyéb vonatkozó jogszabályokat is) feltételek), vagy a zsidók Jézus védelmére (például csalás vagy rágalmazás gyanúja esetén).
Harmadik felek részére, akik szolgáltatásokat nyújtanak számunkra és adatfeldolgozóink. Más cégeket és magánszemélyeket alkalmazunk a nevünkben végzett feladatok ellátására. Ilyenek például a megrendelések teljesítése, csomagok szállítása, postai küldemények és e-mailek küldése, az ismétlődő adatok eltávolítása az ügyféllistákból, adatok elemzése, marketing támogatás, hitelkártya-fizetések feldolgozása és ügyfélszolgálat biztosítása. Ezek az adatfeldolgozók hozzáférhetnek a funkcióik végrehajtásához szükséges személyes adatokhoz, de nem használhatják más célokra. Ezeket a harmadik feleket szigorúan be kell tartanunk az utasításainkra és az adatvédelmi törvényekre, és gondoskodnunk kell arról, hogy megfelelő ellenőrzésekre kerüljön sor. Ezek a harmadik felek a következők:
Blackbaud CRM a kapcsolatok, adományok és egyéb interakciók rögzítésére
Dobozfelhő tárolás
PayPal az adományozás feldolgozásához
A Google Analytics elemzi a webhely forgalmát
LiveChat online csevegést és kérdéseket kezel honlapunkon keresztül
Mailchimp e-mail marketing
Microsoft Office 365 irodai termelékenységi megoldások
QuickBooks számviteli szoftver
Square adományok és értékesítés
Más szervezeteknek, ha megvan a saját hozzájárulása
Ha több adatot szeretnél megosztani személyes adataid megosztásának módjáról, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az ezen adatvédelmi nyilatkozat végén található “Hogyan léphet kapcsolatba velünk” részben bemutatott módon.

Kutatás és jólét szűrés

A zsidók Jézus számára úgy döntöttek, hogy nem végeznek kutatási vagy vagyonvizsgálatot.

Az adatkezelésünk jogi alapjai

A feldolgozás céljától függően különböző jogszerű alapokra támaszkodhatunk.

Szerzodéses alapot használunk az előfizetések, az online áruházak vásárlásai és a lefoglalt események adatainak feldolgozására.
Számos célra támaszkodunk törvényes érdekekre. Jogos érdekünk a zsidók Jézus érdekeinek a jogaival és szabadságaival szembeni kiegyensúlyozása, és kellő tekintettel az adatok felhasználására vonatkozó ésszerű elvárásaira. Ezek a célok a következők:
levelező információt küld a kapcsolódó erőforrásokról és eseményekről, amelyek érdeklődnének az Öntől, mielőtt elkötelezte magát velünk
köszönetet mond (vagy e-mailben, postán vagy telefonon) azoknak, akik pénzügyi ajándékot tettek
a vallási és filozófiai hiedelmekről gyűjtött adatok (nem osztják meg a konkrét beleegyezése nélkül)
A törvényes érdekekre is jogszerűen támaszkodunk, hogy megosszuk veletek a jótékonysági adománygyűjtési igényeit, és kérjék a támogatást, tekintettel arra, hogy Jézusnak zsidókkal kapcsolatos erőforrásait, rendezvényeit és programjait elkötelezték, feltéve, hogy korábban egyéb kiegészítő beleegyezést is szereztünk hogy ezeket az információkat külön formátumban küldje el neked. Például, nem küldünk adománygyűjtési információkat vagy kéréseket e-mailben vagy más elektronikus úton, vagy automatikus telefonhívásokon keresztül, amelyekben nem választottál előre ezeket a formátumokat. Bármikor közölhet velünk, ha nem szeretné megkapni ezeket a kommunikációkat.
A beleegyezésedet minden olyan e-mail marketing és szöveges üzenethez használjuk, amelyet a Jézus által Jézus által működtetett tevékenységek és programok nyújtanak. Minden kapott e-mail marketingkommunikáció egyértelmű lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy leiratkozzon (leiratkozás) a jövőbeli e-mail kommunikációról.
A törvényes kötelezettségeket a jogilag előírt tevékenységek feldolgozásának alapjaként használjuk minden olyan információért, amelyet személyzetünknek a kormányzattal vagy hasonló szervekkel való munkavégzésével kapcsolatban meg kell osztani.
Hogyan tartjuk biztonságosak személyes adatait és ki fér hozzá?
Magas szintű biztonságot tartunk az Ön adatainak összegyűjtésével, tárolásával és közzétételével kapcsolatban. Ez nagyon fontos számunkra, és lépéseket teszünk annak biztosítására, hogy minden adatunk, amelyet magunkról tartsunk, biztonságos.

Adatok tárolása

Nagy hangsúlyt fektetünk az előfizetőink, támogatóink és ügyfeleink személyes adatainak biztonságára.
Az adatokat Jézus zsidók tárolják biztonságos szervereken, irodáinkban, off-site-en és a felhőben. Adatokat is tárolhatunk papíralapokban és más elektronikus eszközökben.
Biztonsági intézkedések vannak érvényben annak érdekében, hogy megpróbáljuk megvédeni az ellenük irányított személyes adatok elvesztését, visszaélését és megváltoztatását. Például csak az erre feljogosított személyzet férhet hozzá a személyes adatokhoz, biztosítjuk, hogy az adatokhoz való hozzáférés jelszóval védett vagy zárt zárolt szekrényekkel legyen biztosítva, és titkosítjuk a bevitt pénzügyi adatokat, mielőtt elküldenénk nekünk.
Bár nem garantálhatjuk vagy garantálhatjuk, hogy az adatok elvesztése, visszaélése vagy megváltoztatása nem történik meg, amíg az irányításunk alatt áll, mindent megteszünk annak megakadályozására.
Bármely érzékeny vagy különleges adatkategóriát, amelyet Önnek megadhatunk, csak az abszolút tudásalapú ismeretek megosztásával töröljük az egyes releváns események után, hacsak nem kell hosszabb időn keresztül megőrizni ezeket az adatokat. az okok megőrzése érdekében.
Szigorú eljárásokat és biztonsági funkciókat alkalmazunk az adatok védelmére és a jogosulatlan hozzáférés megakadályozására, bár nem tudjuk teljes mértékben garantálni az Ön által átadott adatok biztonságát.
Amennyiben Ön vagy olyan jelszót adott, amely lehetővé teszi Önnek, hogy hozzáférjen weboldalainkhoz vagy használja szolgáltatásainkat, az Ön felelőssége, hogy titkolja ezt a jelszót. Kérjük, ne ossza meg jelszavát senkinek. Ha úgy gondolja, hogy valaki más hozzáférést kapott jelszavához, kérjük, tudassa velünk a lehető leghamarabb.

Az adatok továbbítása Európán kívül

Az általunk tárolt és feldolgozott adatok némelyike ​​Magyarországon belül marad, és bizonyos adatok átvihetők az Európai Gazdasági Térségen (EGT) kívüli országokra.
Ez akkor fordulhat elő, ha például az egyik olyan szállítói szerverünk, amelyen a személyes adatokat tárolják, egy EU-n kívüli országban található, vagy ha olyan felhő-informatikai platformot használunk, ahol az adatok különböző szerverek között szétszóródnak. Ezek az országok nem rendelkezhetnek hasonló adatvédelmi törvényekkel. Biztosítjuk, hogy az összes adatfeldolgozó az Egyesült Államokban megfeleljen a “Privacy Shield” szabályoknak: https://www.privacyshield.gov.
Az Ön személyes adatainak elküldésével Ön elfogadja ezt az átruházást, tárolást vagy feldolgozást az EGT-n kívüli helyen.
Azonban biztosítani fogjuk, hogy az adatvédelem továbbra is védett maradjon, ahogy ezt az adatvédelmi nyilatkozatban vázoltuk, és a vonatkozó adatvédelmi jogszabályok szerinti jogi kötelezettségeinknek megfelelően.

Fizetés hitel- vagy bankkártyával

Ha hitelkártyáját vagy bankkártyáját adományozhatja nekünk, vásárolhat valamit vagy fizethet online, telefonon vagy személyesen, akkor biztosítjuk, hogy ezt biztonságosan és a Payment Card Industry Data Security Standard szerint teljesítsük. További információ a PCI DSS szabványokról a www.pcisecuritystandards.org weboldalán.
Csak a kifizetések feldolgozására felhatalmazott alkalmazottak láthatják a kártya adatait. A tranzakció befejezése után nem tároljuk teljes hitel- vagy bankkártyaadatait.
A beszedési megbízások szabályainak megfelelően a beszedések beszedése céljából bankszámlaadatokat tartunk.

Hozzáférés egy kapcsolódó webhelyhez

Webhelyünk más webhelyekre mutató linkeket is tartalmazhat. Ez az adatvédelmi nyilatkozat csak a webhelyekhez érhető el, ezért mindig figyelni kell arra, amikor másik webhelyre költözött, és olvassa el a személyes adatok gyűjtését végző bármely webhely adatvédelmi nyilatkozatát.
Személyes adatait nem adjuk át semmilyen más webhelyre, ha másik webhelyhez kapcsolódik.

Mennyi ideig tartjuk az adatokat

Személyes adatait a rendszerünkre csak addig tartjuk, ameddig szükséges ahhoz, hogy eleget tegyünk az adatok tárolásának céljának, vagy amíg a törvény előírja.
Ha az adatokra már nincs szükségünk, biztosítjuk, hogy biztonságos módon ártalmatlanítsák.
Ha részletesebb információkat szeretne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, de a megőrzési szabályzatunk a következőképpen foglalható össze:

Adományozók – az utolsó megbízatás óta 5 év
Esemény résztvevők – 5 évvel az esemény időpontja óta
Ügyfelek – 5 évvel az utolsó vásárlás után
Pénzügyi nyilvántartások – a tranzakció időpontjától számított 7 év A levelezőlistáknak átadott személyes adatok – a kampány végétől számított 90 nap
A személyzet nyilvántartása – a felmondás után 30 év
Önkéntes nyilvántartás – 5 évvel a felmondás után
Különböző digitális és papírrekordok – ha már nincs szükség, és kétszer évente ellenőrizni
Kibővítse a fájlokat a zsidók Jézus rendszerek és processzorok közötti adatainak továbbításához – legfeljebb 3 évig az utolsó használatból

Ha azt kéri, hogy ne küldjünk marketing- vagy adománygyűjtési adatokat, nyilvántartást fogunk tartani az elérhetőségeiről és a megfelelő adatokról, hogy lehetővé tegyük számunkra, hogy eleget tegyünk kérésünknek, hogy ne lépjen kapcsolatba velünk.

Az ön jogai

Szeretnénk mindazt megtartani, aki a zsidókkal Jézushoz kötődik napjainkig; hogy ezt lehetővé tegyük, és megkérdezhetjük, hogy képesek vagyunk támogatni minket, szeretnénk kapcsolatot tartani Önnel (postai úton, telefonon, e-mailben, szövegben és más elektronikus eszközökkel) a munkánkról, és hogyan tud tovább segíteni nekünk ebben a fontos küldetésben.
Nem használjuk adataidat marketing vagy adománygyűjtés céljából, ha arra kérte tőlünk, hogy ne vagy nem rendelkezünk engedéllyel az ilyen célokra történő felhasználáshoz. Azonban megtartjuk az alapvető részleteket egy elnyomó listán, hogy biztosítsuk, hogy ne lépjünk kapcsolatba velünk.
Ha regisztrált, hogy megkapja az e-mailes kommunikációnkat, minden e-mail egyértelmű lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy lemondjon (leiratkozás) a jövőbeni e-mailes kommunikációról.
Az adatvédelmi törvény és az általános adatvédelmi rendelet megad bizonyos jogokat az Ön adatai és az általunk használt adatok között. Önnek joga van:

kérjen egy példányt az Ön által rád tartott adatokról és arról, hogy mit csinálunk ezekkel az adatokkal (tárgyi hozzáférési kérelemként)
frissítsen vagy módosíthatja az Önről tartott adatokat, ha helytelen
bármikor megváltoztathatja a kommunikációs preferenciáit
visszavonja hozzájárulását a személyes adatok felhasználásához, amennyiben az engedélyezésre a jogszerű feldolgozás jogalapjaként hivatkozunk
kérje meg, hogy távolítsuk el személyes adatait a nyilvántartásainkról
kérje meg, hogy korlátozzuk személyes adatainak feldolgozását
bizonyos személyes adatok hordozható másolatát megkapja, ha ezt automatikusan feldolgozzák
tiltakozni az adatok feldolgozására marketing célokra
aggodalmat vagy panaszt emel az adatok felhasználásának módjáról
kérdezze meg, hogy magyarázza meg az általunk elvégzett automatizált feldolgozást és ennek hatását Önre
Ha ezeket a jogokat gyakorolni kívánja, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a “Hogyan léphet kapcsolatba velünk” részben bemutatott módon az adatvédelmi nyilatkozat végén.
Ezen jogok egy része 2018. május 25-ig nem áll rendelkezésre – ha ez a helyzet, akkor tudatjuk velünk, hogy ha kapcsolatba lép velünk.
Az Ön személyazonosságát ésszerű bizonyítékát kérjük, mielőtt adatokat szolgáltatna, vagy végrehajtaná a fenti műveletek valamelyikét.

Adatbiztonság

Ha nem fogadja el adatainak feldolgozását a jelen adatvédelmi nyilatkozatban leírt módon, kérjük, ne küldje el nekünk semmilyen személyes adatot.
A beállításokat bármikor módosíthatja; kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a “Hogyan léphet kapcsolatba velünk” részben ismertetett módon a jelen adatvédelmi nyilatkozat végén.

Reklamáció vagy észrevétel

Ha nem vagyunk elégedettek a munkánkkal, vagy valami olyasmit, amit megtettünk vagy nem tettünk meg, akkor tudni akarjuk. Megjegyzései lehetővé teszik számunkra, hogy szervezetként tanulhassunk és folyamatosan javítsuk szolgáltatásainkat.
Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a “Hogyan lépjen kapcsolatba velünk” részben bemutatott módon az adatvédelmi nyilatkozat végén.
Ha adatvédelmi aggályt vagy panaszt kíván felvetni egy felügyeleti szervnél, panaszt intézhet az adatvédelmi biztoshoz. További adatokért látogasson el a www.ico.org.uk weboldalra.

Adatvédelmi nyilatkozat módosítása

Ez az adatvédelmi nyilatkozat rendszeresen felülvizsgálatra kerül. Ha ez megváltozik, a megváltozott értesítésben szereplő szakaszok részleteit itt meg kell jegyezni. Az oldal rendszeres felülvizsgálata biztosítja, hogy mindig tudatában vagyunk, hogy milyen adatokat gyűjtünk, hogyan használjuk fel és milyen körülmények között.
Ezt az adatvédelmi figyelmeztetést legutóbb 2018. május 10-én frissítettük

Hogyan lépjen kapcsolatba velünk

Függetlenül attól, hogy kérdést szeretne felvenni, gyakorolni az adataival, vagy bármely más okból, többféleképpen is kapcsolatba léphet velünk:

Küldjön e-mailt az [email protected] címre

Írjon adatvédelmi csapatunkhoz:

Zsidók Jézusnak, Adatvédelmi csoport
Zsidók Jézusért 1583 Budapest Pf. 34

Hívjon minket a +36 70 947 5226 telefonszámon normál munkaidőben.