„Joanne olvasta a weboldalunkat, és a következő üzenetet hagyta: „Zsidó vagyok, és gyerekkorom óta vannak látomásaim Jézusról, de nehezen viselem az egyházi és keresztény nyelvezetet. Ezzel nem tudok azonosulni, de tudom, hogy Jézus valóságos. Olyan érzés ez, mintha elvesznék két világ között.”

„Találkoztam Joanne-nal Zoomon, és érdeklődve hallgattam, hogy kislány korában az édesanyja arra bátorította, hogy járjon templomba a barátaival együtt, mert azt remélte, hogy Isten meghallgatja az imáit, és meggyógyítja őt a súlyos rohamokkal járó betegségéből. Joanne különleges helyet tartott fenn Jézus számára a szívében, és sokszor ment templomba. Mégis, kényelmetlenül érzi ott magát, valahogy mintha nem lenne a helyén amiatt, hogy ő zsidó.”

„Együtt olvastuk az Írást, különösen Ézsaiás könyvének 53. fejezetét tanulmányoztuk, és arról beszéltünk, milyen az: személyes kapcsolatot tartani Istennel Jézuson keresztül. Megkérdeztem Joanne-t, hogy hiszi-e, hogy Jézus helyette halt meg az ő bűneiért, majd feltámadt a halálból – Joanne azt mondta, hogy hiszi. Majd megkérdeztem tőle, hogy szeretné-e, hogy Jézus belépjen az életébe, hogy megváltoztassa őt – Joanne újra azt mondta, hogy igen. Saját szavaival, hittel imádkozott, és megfogalmazta, hogy bánja a bűneit. Ezek után hetente fogunk találkozni és János evangéliumát fogjuk tanulmányozni. Az Úré minden dicsőség! Kérlek, imádkozzatok azért, hogy Joanne hite növekedjen, és hogy otthonosan érezze magát a többi hívővel való közösségben.”