„Egy Dávid nevű férfi felhívott minket telefonon. Azt mondta, hogy a születésnapja van, és Jesuától szeretne áldást kapni. Először azt gondoltam, csak viccel és színlel, de ahogy tovább beszélgettünk, megértettem, hogy ő tényleg valami fontos dolgot keres.”

 

„Dávid már elolvasta a Bibliát, még az Újszövetséget is, tudott a Messiás Jesuáról. Azonban nehezen értette meg a Szentháromság fogalmát, ezért megtorpant. Elmagyaráztam neki az Atyaisten, a Fiúisten és a Szent Szellem szerepét, és rámutattam, hogy ők mind egy Isten. A beszélgetés közben Dávid egy szokatlan fényt érzékelt a szobájában, melyet én Isten jelenlétének és csodatévő képességének tulajdonítottam.

Bátorítottam Dávidot, hogy imádkozzon, és kérje Istent, hogy közeledjen hozzá, mivel korábban kifejezte, hogy arra vágyik, hogy megismerje Jesuát, és hogy közel kerüljön Hozzá. Megkért, hogy segítsek neki imádkozni, és éreztem, hogy Dávid őszinte és nyitott arra, hogy elfogadja Jesua üdvösségének ajándékát.

 

Szívből hiszem, hogy Dávid élete legszebb ajándékát kapta. Remélem, hogy élete hátralévő részében követni fogja Istent, és egyre többet fog Róla tanulni. Gyönyörű és tartalmas volt ez a találkozás, tele szenvedéllyel és reménnyel.”