Könyvajánló

Avi Snyder

A zsidóknak nincs szükségük Jézusra …és más tévhitek

Egy hívó zsidó gondolatai

Ajánlott ár: 1.200 Ft

+ postaköltség

(A megrendelt példányszámtól függően: 1 db – 475 Ft, 2 – 4 db – 990 Ft)

További információkat az árról, a fizetési módokról és a szállításról e-mailben fogunk küldeni a megrendelést követően.

A könyv címe mögött egy 2000 éves vita rejlik, ami a mai napig lezáratlan…

Szükségük van-e a zsidó embereknek Jézusra? Ha Jézus nem a zsidó Messiás, ha nem Ő a világ Megváltója, ha nem Ő a megígért Megváltó, akit Isten azért küldött, hogy helyreállítsa Izraelt és megváltsa a nemzeteket (Ézsaiás 49:6) – akkor az Ő üzenetének eljuttatása a zsidó néphez súlyos veszélyt jelent a nemzeti fennmaradásukra nézve. De ha Ő az a próféta, akinek feltámasztását Isten megígérte, ha Isten valóban megparancsolta Izraelnek, hogy kövesse Őt, és ha a zsidóságot Isten felelősségre vonja, ha nem fogadja el Jézust, akkor az Ő üzenetének megosztása több mint elengedhetetlen. Jézus vagy a mindenség Ura – vagy semminek sem ura. A tét nem is lehetne nagyobb.

A zsidóknak nincs szükségük Jézusra… és más tévhitek című könyv bibliai érvekkel válaszol a vitatott kérdésre. Azt állítja, hogy zsidó emberként Jézusban hinni nem hitehagyás, hanem engedelmesség, és örök áldáshoz vezet. Legyen az olvasó a vita bármely térfelén, egy kötelező olvasmányt tart a kezében, amely tele van intellektuális kihívásokkal és igaz történetekkel.

Avi Snyder

Avi konzervatív zsidó családban nőtt fel New Yorkban. 1977-ben egy Zsidók Jézusért traktátus és keresztyén barátai őszinte bizonyságtétele segítségével jutott el a Jézusba vetett üdvözítő hitre. A Fuller Teológiai Szemináriumon szerzett mesterdiplomát missziológiából. Avi 1978 óta szolgál a Zsidók Jézusért szervezetnél, melynek keretében az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, a volt Szovjetunióban, Németországban és Magyarországon működő kirendeltségek vezetőjeként működött. Jelenleg feleségével, Ruth-tal az Egyesült Államokban él. Ruth-tal három felnőtt gyermekük van.

Szerezd be saját példányod!

Az űrlap kitöltése után, további információkat fogunk küldeni neked a könyv megvásárlásának lehetőségeiről!

Adatvédelem

Vannak kérdéseid?

Felmerültek benned a témával kapcsolatban olyan gondolatok, amiket szívesen megbeszélnél valakivel?

Lépjünk kapcsolatba! Írj nekünk!