Az izraeli–gázai háború: Megválaszoljuk a kérdéseiteket

Olvass bele ingyenes kiadványunkba!

Mint minden Izraelben és világszerte élő, Jesuában hívő zsidó embert, a Zsidók Jézusért munkatársait is közvetlenül és mélyen érintette az izraeli háború. Elvesztettük szeretteinket, el kellett hagynunk otthonainkat, és aktív katonai szolgálatra hívtak minket. És megtapasztaltuk a világszerte növekvő antiszemitizmus sokkját és fájdalmát.
A szívünk nehéz, de a Jesuába vetett hitünk arra kényszerít bennünket, hogy most gyakorlati segítséget és lelki reményt nyújtsunk a közösségeinknek. Nemzetközi szervezetként világszerte sok kérdést kaptunk: „Hogyan segíthetek?” és „Tudtok segíteni abban, hogy megértsem, mi történik?”.

Mi vagyunk a Zsidók Jézusért budapesti csapata – egy evangelizációs, zsidó nonprofit szolgálat, amely fáradhatatlanul követi Isten tervét a zsidó nép üdvösségére. A Bibliának zsidó vonatkozások szerinti értelmezése egy izgalmas utat nyit meg hitéletedben. Hisszük, hogy új megértést fogsz kapni Jézusról, vagyis héber nevén Jesuáról, mint Izrael Messiásáról.

Töltsd le a „Izraeli-gázai háború – Megválaszoljuk a kérdéseiteket” ingyenes példányát, és tájékozódj a világban zajló eseményekről.

Kattints az alábbi gombra, és máris olvashatod!

Vannak kérdéseid?

Felmerültek benned a témával kapcsolatban olyan gondolatok, amiket szívesen megbeszélnél valakivel?

Lépjünk kapcsolatba! Írj nekünk!