Szeretném elfogadni Jézust megváltómnak

Amikor Jézus meghalt, megfizette a bűneidért járó büntetést. Most arra kér, hogy fogadd be az életedbe.

Íme, az ajtó előtt állok, és zörgetek. Aki meghallja a hangomat és kinyitja az ajtót, ahhoz bemegyek.1

Ahhoz, hogy átéld Isten szeretetét, bűnbocsánatát és hogy örök életed legyen, úgy kell hogy fogadd Jézust, mint Isten áldozatát a te bűneidért. Csak a hit által hívhatod őt az életedbe. Ha be akarod fogadni őt, mondd el ezt az imát hittel, és Jézus belép az életedbe. Így szól az ima:

Uram, Jézus, szükségem van Rád. Köszönöm, hogy meghaltál értem a kereszten. Kinyitom életem kapuját, és befogadlak, mint Uramat és Megváltómat. Te irányítsd az életemet. Tégy olyanná, amilyen Te akarod, hogy legyek. Ámen.

Ha ez az imádság kifejezi a gondolataidat, mondd el most, ott, ahol éppen vagy.

Most, hogy elmondtad ezt az imát, és hívtad Jézus Krisztust (a Messiást) az életedbe, biztos lehetsz abban, hogy meghallgatott, mivel ő maga ígérte, hogy „Mindaz, aki kér, kap.” 2 Abban is biztos lehetsz, hogy bűneidet megbocsátotta; hogy Isten gyermeke vagy; és hogy örök életed van.

Ha azt akarod, hogy teljes és tartalmas életed legyen: olyan, amilyet Jézus ígért, beszélj vele mindennap imádságban, olvasd a Bibliát, és felfedezed benne, milyen nagyszerű terve van veled Istennek. Keresd meg azokat, akik ugyanúgy szeretik, és követik őt.

Ne felejtsd el, amit ígért:

Nem hagylak el téged, és nem maradok el tőled. Veled vagyok mindennap, a világ végezetéig.3

 

 


1 Jelenések könyve 3:20

2 Lukács evangéliuma 11:10

3 Zsidókhoz írt levél 13:5 és Máté evangéliuma 28:20

 


A hanganyagot az 1979-ben forgatott és 1985-ben szinkronizált „Jézus élete” c. filmből vettük. A filmet a Timóteus Társaság forgalmazza. A Jézus film honlapja. Online megtekinthető ide kattintva.

Ha szeretnéd elfogadni Jézust Megváltódnak, ez a kis hanganyag segíteni fog:  

Vagy kattints ide, ha nem tudod meghallgatni.