A Csapat

Kik vagyunk?

Szeretnénk bemutatkozni neked!

Olvass rólunk! Ismerd meg történetünket!

Tar Kata

Tar Kata

Budapesti vezető, Misszionárius

Salom!

Ha megkérded, hogy kerültem ide: a kezdetektől erre lettem készítve. 1988-as megtérésem óta kutatom a zsidó gyökereimet, és hogy az ember hogyan lehet egyszerre zsidó és Jézus, Jesua követője. 1997 óta veszek részt valamilyen formában a zsidó nép iránti szolgálatban. Sok tanulás és hitbeli növekedés után találkoztam Avival, aki akkor a Jews for Jesus európai igazgatója volt. Az ő személyének hitelessége és személyes meghívása a misszióba indított arra, hogy komolyan keressem az Úr vezetését. Sok várakozás után jutottam el az Ő szívének a megértésééig, hogy végül is igent mondjak….

Salom!

2001-es megtérésem óta sokféle szolgálatban vettem részt, de egyikben sem találtam magam otthon. Valószínű azért,mert zsidó anya gyermekeként Isten a saját népe felé való szolgálatra hívott el.2011-ben találkoztam a Zsidók Jézusért misszióval itt Budapesten. Olyan emberekkel hozott össze az Örökkévaló, amiről csak álmodhattam: hitüket őszintén megélő, Istennek engedelmes szolgálók, akikkel öröm volt együtt dolgozni. Ettőlkezdve kezdtem el kutatni zsidó gyökereimet, és a Bibliát zsidó kontextusból tanulmányozni….

Hajdu Ildikó

Hajdu Ildikó

Misszionárius

Kozma Boglárka

Kozma Boglárka

IMJP munkatárs, Misszionárius

Szia!

Kozma Ferencné Bogi vagyok, 2015 óta dolgozom a misszióban. Voltam már gyesen levő anyuka, alsós tanítónéni és nyelviskolai angoltanár is, de húszéves koromtól kezdve mindig végig kísért Istentől kapott küldetésem a zsidóság felé. Hiszem, hogymindenki, így a zsidó nép számára is Jézusban van üdvösség, és az én felelősségem is, hogy ezt megismerhessék…
2020 novemberétől egy másik misszió,a Christian Witness to Israel (2021 januártól International Mission to Jewish People) egyetlen magyarországi munkatársa vagyok, a Zsidók Jézusért partnereként….

Szia!

Kozma Ferenc vagyok, végzettségem szerint református lelkész. Immár évek óta segítema Zsidók Jézusért csapatát. Három éven át munkatársként is bekapcsolódtam a szolgálatba.Évtizedek óta követem figyelemmel a munkájukat nemzetközi szinten is. Kezdettől csodáltam azt a kreativitást, szenvedélyt, frissességet, ami ebből a csapatból sugárzott minden alkalommal, amikor találkozhattam velük.Szolgálatom első éveitől kezdve ott volt bennem a vágy, hogy zsidó emberek számára úgy mutassam be Jézust, ahogyan ő maga is élt ezen a földön, hiteles zsidó emberként, Messiásként és Megváltóként…

Kozma Ferenc

Kozma Ferenc

Önkéntes

2020_outreach_csapat_zsidokjezusert

Rólunk

Mindegyikünk különböző háttérből való, de egyesít minket az elhívásunk, hogy elmondjuk az Örömhírt minden zsidó és nem zsidó ember számára. Munkatársak, és egyben szolgáló társai is vagyunk egymásnak.

Csapatként működünk, együtt hirdetjük, hogy Jézus a Messiás, eközben együtt zenélünk, imádkozunk, nevetünk, és ötletelünk.

Elmondhatjuk, hogy kreativitásban nincs hiány,  mindannyiunk a legtöbbet szeretjük bele adni a az Istennek végzett szolgálatba. A kihívások ellenére is tudjuk, hogy Istennel semmi sem lehetetlen.

 

Csatlakozz hozzánk!

Légy Te is itt!

Várunk csapatunkba jelentkezőket!

Ha szívesen kipróbálnád magad az utcai evangelizációban, vagy csak szívesen közreműködnél evangelizációs eseményeinken várjuk jelentkezésed!
Csodálatos dolog együttműködni Istennel az evangélium hirdetésében.
Ha szeretnél a hitedről beszélni az embereknek, csak egy kis bátorításra vársz, gyere hozzánk! Itt kapsz egy kis kiképzést és társakat is, hogy ne kelljen egyedül nekivágnod.
Ha más tálentumod van (angoltudás, fotózás, filmezés, vágás), és ezzel szeretnél szolgálni, várunk szeretettel! Ehhez sem kell zsidónak lenned, csak Jézus újjászületett tanítványának. Pásztori ajánlást is fogunk kérni.

Kérjük, ha szeretnél bekapcsolódni, írj nekünk elérhetőségeink egyikére, vagy telefonálj nekünk!!

Érjük el együtt a Magyarország népét a megváltás jó hírével!

Nézz bele szolgálatunkba!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj legújabb cikkeinkről, történeteinkről, eseményeinkről!

Cím

1075 Budapest Károly körút 1.

Kapcsolat

+36 (70) 275 4607

Küldj email-t!

[email protected]