Támogatás

Segíts minket a küldetésünkben!

A pandémia nekünk is kihívás, de Isten beszédét nem lehet bilincsbe verni. Továbbra is kivisszük az utcára Jézus nevét és örömüzenetét. Széder alkalmainkat az elmúlt hónapban nem tudtuk a szokásos módon megtartani, de találtunk megoldást arra, hogy ne maradjon ki senki a pészach ünnepéből. Emellett számos online esemény van épp indulóban és folyamatban. Zsidó barátainkkal intenzíven tartjuk a kapcsolatot telefonon is.
A működésünket nagyrészt adományokból tudjuk fedezni. Mivel idén nem tudtunk személyesen eljutni a támogatóinkhoz, szeretnénk megkérni, hogy amennyiben módod van rá, támogasd a Zsidók Jézusért Missziót. Ezt megteheted online, illetve adód 1%-át is fel tudod ajánlani.

Köszönjük, hogy mellettünk állsz!
Szeretettel gondol rád,
Tar Kata
és a Zsidók Jézusért csapata

Támogatási lehetőségek

Tekintsd meg a lehetőségeket és kattints arra a sorra, ami téged érdekel, hogy több információt láthass vele kapcsolatban!

Támogass minket adód 1%-ával!
Rendelkezz adód 1%-áról így:

Zsidók Jézusért Alapítvány
1144 Budapest, Szentmihályi út 19-21.

Adószám: 18335448-1-42

Támogass minket banki átutalással!

Támogass minket átutalással:

Zsidók Jézusért Alapítvány
1144 Budapest, Szentmihályi út 19-21.

Számlaszám: 11707062-20002121-00000000

Külföldről pedig:

IBAN: HU52 1170 7062 2000 2121 0000 0000

BIC (SWIFT) KÓD: OTPVHUHB

Támogass minket PayPal segítségével, vagy bankkártyádról!Missziónk alappillérei

Menj és mondd el!

Misszionárius munkatársaink és önkénteseink találkoznak emberekkel, és beszélgetnek velük Jézusról, mint Messiásról – az utcán, közösségekben, az egyetemi campusokon, a nagyobb városokban, és online beszélgetéseken.

Jöjj és lásd!

Rendezvényeinken, (például művészeti bemutatók, szombatköszöntések alkalmával), meghívjuk az embereket, hogy megtapasztalják Jézust zsidó környezetben. Ezek a meghívások természetesebb módon ösztönzik az összekapcsolódást, a kapcsolatok építését és az evangélium megosztását.

Szeresd és támogasd!

Figyelünk az elfeledettekre és a rászorulókra. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk az idősebb korosztály támogatására, a velük való kapcsolattartásra.
Hisszük, hogy sohasem késő megismerni népünk Messiását.