Kérdések és válaszok

Itt olvashatod néhány gyakran ismétlődő kérdésekre adott válaszunkat. Reméljük, hogy válaszaink elgondolkodtatnak egy kicsit arról, hogy kicsoda Jézus, és mi Isten akarata vele és velünk kapcsolatban.

Néha erőfeszítésbe telik a helyes következtetésekre jutni. Ha sok évvel ezelőtt élnénk a régi Izraelben, és lenne egy kérdésünk, Mózeshez fordulhatnánk vagy a templomi papokhoz vagy „Isten emberéhez”, és rajtuk keresztül megkapnánk a választ Istentől. Lehet, hogy a főpap a titokzatos Urimot és Tummimot használná a válasz kiderítéséhez. Vagy lehet, hogy Isten közvetlenül szólna hozzájuk.

Ma már nincsenek templomi papjaink, Urimunk és Tummimunk vagy Mózesünk. Helyette Isten írott formában kommunikál velünk, a Biblia által. A legjobb hely, ahol választ kaphatsz a kérdéseidre, a Biblia. Lapjait olvasva kérd Istent, hogy mutassa meg az Ő igazságát. Ha megvan benned a bátorság, hogy megvizsgáld Jézus messiási voltát, Isten válaszolni fog a kérdéseidre.

Lehetséges, hogy van több kérdésed, amelyek nem szerepelnek ebben az írásban. Mi nagyon szívesen válaszolunk azokra is. Vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy írj nekünk levelet:

Zsidók Jézusért
1583 Budapest, Postafiók 34

A Példabeszédekben meg van írva: „Öröme van az embernek szája feleletében…” (Példabeszédek 15:23). Örülünk, ha válaszolhatunk kérdéseidre. Az itt szereplő kérdéseket alaposan átgondoltuk. Sőt, Isten Maga is örömét leli azokban, akik őszinte kérdésekkel fordulnak Hozzá, válaszokat keresve, melyeket Ő készséggel megad. Megkérdezed Őt még ma?

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.