Szolgáld velünk együtt az Urat!

Hogyan hívott el téged Isten?

Az Úr egyedülállóan megajándékozott téged, hogy szolgáld Őt és építsd az Ő országát. A Zsidók Jézusért szervezet több mint 45 éve készít fel hívőket arra, hogy felfedezzék és megéljék Isten elhívását az életükben. Számos lehetőségünk van a hívők számára, hogy tanuljanak, növekedjenek és szolgáljanak nálunk.  Reméljük, hogy te is csatlakozol hozzánk abban az izgalmas kalandban, hogy az evangéliumot hirdessük a zsidó népnek szerte a világon.

Lehetőségek a Zsidók Jézusért szervezetnél

Kiképzett önkéntes

Olyan hívőket képezünk, akiknek ég szíve a zsidó nép iránt és azért, hogy képviseljék a zsidó emberek számára Jézust. Emellett felkészítjük őket arra, hogy hogyan szolgáljanak a közösségeikben vagy az online felületeinken.

Misszionárius

Elsősorban olyan zsidó emberek és házastársaik szolgálnak nálunk, akik teljes munkaidős zsidó szolgálatra kaptak elhívást. A misszionáriusok sokféle módon szolgálnak a szervezetünknél, a személyes vagy online evangelizációtól kezdve az ifjúsági vagy művészeti szolgálatig.

Adminisztratív munkatárs

Adminisztratív munkatársaink a legkülönbözőbb szerepkörökben szolgálják globális küldetésünket, a pénzügyektől kezdve a kommunikáción át az adatkezelésig. Hisszük, hogy az Úr minden munkatársunkat arra hívta el, hogy zsidó embereket érjen el az evangéliummal.

Köss össze minket gyülekezeteddel!

Segíts minket a kapcsolatépítésben! Hívj meg egy Zsidók-Jézusért munkást bemutatkozó szolgálatra, vagy köss össze minket a pásztoroddal!

Szívesen támogatnál anyagiakban?

Kérünk, akkor segíts, ha már ismered Jézust, mint megváltódat, és Őt szeretve tudsz támogatni, ha nem a gyülekezetedtől vonod el a támogatást, ha Isten erre indított.

Támogathatod a Budapesti csapat általános munkáját, vagy fölvállalhatod csapatunk egyik tagjának vagy tevékenységének a támogatását céladománnyal.

Lépj velünk kapcsolatba!

Sok kérdést hallunk, de még nem hallottuk a tiedet! Mondd el, mi jár a fejében..