Miközben Jeff Morgan a tel-avivi csapatunkban szolgál, abban is segít, hogy a Zsidók Jézusért YouTube-csatornánkon keresztül elérjük az embereket a világ minden táján. Jeff rendszeresen készít interjúkat zsidó hívőkkel, akik az élet minden területéről érkeznek. Ebben az évben több mint negyedmillió emberhez juttattuk el a Jesuában való hitről szóló személyes történeteket.

 

Egy zsidó tudóssal, Dr. James Tourral tartott interjú meghallgatása után egy hatvanas éveiben járó zsidó nő, Jenny, hitre jutott. Jenny évek óta kereste a békét és a reményt. Miután látta Dr. Tour tanúságtételét, Jenny elfogadta a férfi ajánlatát, hogy bárkivel hajlandó beszélni, aki komolyan keresi az igazságot Jézusról. Dr. Tour online találkozott Jennyvel, elmondta neki az evangéliumot, majd tanulmányozták a történelmet és a próféciákat. Mielőtt azonban James befejezhette volna a történelmi adatok összefoglalását, Jenny zokogásban kitörve hitre jutott, és már más emberként fejezte be a beszélgetést. Dicsőség érte az Úrnak!

 

Kérjük, imádkozzatok Jennyért, hogy növekedjen új hitében, és sok más emberért, akik megnézik ezeket a bizonyságtételeket, hogy ők is hittel forduljanak Jézushoz.

Dr. Tour bizonyságtétele a következő címen tekinthető meg:

Itt iratkozhatsz fel a YouTube-csatornánkra:

https://www.youtube.com/@jewsforjesus